top of page

Het decoreren van een open rek.

Een open nis of rek is een echte sfeerbrenger in huis en biedt ruimte voor persoonlijkheid. Maar hoe moet je een rek nu inrichten, zonder dat het een rommeltje wordt? Ga zelf aan de slag met onze handige tips! 


Ik hou er van om hier en daar een open rek of open nis te voorzien in huis. Het biedt de ruimte om wat persoonlijkheid te brengen, om meer sfeer en gezelligheid in huis te brengen. Daarnaast kan het ook ruimtelijk een enorme meerwaarde zijn. Het brengt diepte in kastenwanden en doet de ruimte groter aanvoelen.

"Wat moet ik daar nu inzetten?"

"Staat het zo niet te vol?"

"Pfff dat wordt zo een rommeltje bij mij..."

"Op Pinterest ziet dat er zo mooi uit, maar thuis krijg ik het niet zo."

Weet jij niet hoe te beginnen aan het decoreren van jouw open rek? Bekijk onze video blogs en ga met volle goesting en nieuwe ideeën aan de slag!Meer kleur in je interieur.

Hou jij van wat meer kleur in je decoratie? Dan geef ik je hier nog wat extra tips om kleur toe te voegen!

Decoreren met thema's

Ontdek hier hoe we een Paas-thema integreren in onze open rek.Bekijk hier onze tips om een Kerst-thema te integreren in jouw decoratie.

Ga zelf aan de slag met onze tips!


Ik ben super benieuwd om jullie sfeervolle interieurs te ontdekken! Deel je resultaten op social media met #cacaolover en @bystudiocacao. Inspireer andere Cacaolovers voor het decoreren van hun open rekken en interieur.

Comments


bottom of page