top of page
Kom bnnen

Add a little cacao
to each day.

Hou jij ook zo van die kleine momenten van geluk? De zon die 's ochtends binnen schijnt, een stukje chocolade bij de koffie, of een prachtige stoel in huis? Ik ga dagelijks op zoek naar die kleine momenten van geluk en als ze er niet zijn, dan creëer ik ze zelf! Ik vind elke reden goed om vlaggetjes op te hangen, de vuurkorf aan te steken, of een aperitiefje in te schenken. En dat doe ik het liefst samen met anderen, want ik heb graag mensen om me heen en hou van verbinding maken tussen mensen.

Door een interieur te creëren dat aansluit op jullie dagelijkse routine en bij jullie verhaal past, maken we de dagelijkse taken comfortabeler en gemakkelijker. Het interieur moet immers voor ons werken, niet andersom! Zo dragen we bij aan een goede work-life balance en creëren we ruimte voor die kleine momenten van geluk, voor een beetje cacao.

studio cacao by kristel cuyvers photography-58.jpg

Design is a funny word.
Some people think design means how it looks.
But of course, if you dig deeper,
it's really how it works.

-  Steve Jobs  -

studio cacao by kristel cuyvers photography-80.jpg

Functioneel 
en leefbaar

Om een comfortabel en functioneel interieur te creëren, moeten we niet alleen rekening houden met het persoonlijke verhaal, maar ook met praktische aspecten. We hebben veel ballen in de lucht te houden in onze drukke levens. En tenzij het Ferrero Rocher ballen zijn, kunnen we maar best zorgen dat het er niet té veel worden!

 

Ons huis wordt steeds meer een plek om tot rust te komen en dit begint bij een doordachte ruimte-indeling die past bij jullie dagelijks leven en zorgt voor een natuurlijke flow. Welke functies hebben waar hun plaats en hoe verhouden ze zich tot elkaar? Als interieurontwerper hou ik ervan om praktische en slimme oplossingen te bedenken, zoals een ontbijtkast die we na de ochtendspits gewoon dicht doen, of een handig plekje voor de sleutels zodat je niet hoeft te zoeken wanneer je eigenlijk al op je werk moet zijn.

Mooi, functioneel en duurzaam.

"Als interieurarchitect hou ik me niet enkel bezig met het visuele aspect van (ver)bouwprojecten, maar leg ik ook de nadruk

op functionaliteit. Door te luisteren naar de klant en creatief om te gaan met ruimte, zorg ik voor een optimaal benutte en harmonieuze ruimte die mooi, functioneel en duurzaam is."

-  Anke  -

Meten
is weten

Mensen die me kennen zullen het beamen, als ik geen stuk chocolade in de hand heb, dan wel een meter! Als je gaat bouwen of verbouwen, start je met een plan. Een plan met lijnen en maten. Maar een doorgang van 90 cm, hoe breed is dat nu eigenlijk? Is er genoeg ruimte om door te lopen met een wasmand of past het wasrek erdoorheen? En die mooie zetel die we op het oog hebben, past die in onze nieuwe woonkamer en blijft er nog genoeg ruimte over?

Daarom loop ik tijdens het ontwerpproces vaak door het hele huis met mijn meetlint om te testen en te evalueren. Meten is weten, en dat geldt zeker bij het creëren van een functioneel en praktisch interieur.

20221003_115051.jpg

Op Instagram geef ik je tips & tricks, krijg je sneak peaks van onze projecten en deel ik stories over onze dagdagelijkse gelukjes en lopende projecten. Neem er zeker een kijkje en wordt een echte #CACAOLOVER!

bottom of page