STUDIO CACAO

Anke Kerkhofs

Wijchmaalsebaan 13

3940 Eksel

E. info@studiocacao.be

Welkom in onze webshop! Je vindt hier leuke wenskaarten, wenskaarten op maat met 3D printwerk, geschenkjes en feestattributen! Ga naar hechtelekselwinkelt.be of ga rechtstreeks naar mijn shop via onderstaande knop!

We bieden nu ook verzending aan! Kies een product bij de categorie verzenden en wij zorgen ervoor dat alles fijn de post op gaat! Je zal bij afrekening nog een afhaaldatum moeten aanduiden, maar deze is in dat geval niet geldig.  Bij vragen ben ik bereikbaar via mail of chat! 

Groetjes Anke

Een geboorte te vieren? 

Stuur een xl naamkaart met de naam in 3D! Leuk om op de slaapkamerdeur te hangen, boven de kapstok of op de muur!

Een communie of lentefeest? 

Stuur een xl naamkaart met de naam in 3D! Leuk om op de slaapkamerdeur te hangen, boven de kapstok of op de muur!

Wil je je paaschocolade graag op een leuke manier inpakken? Geef het kado in een herbruikbare lunchzak of maak er een grappig konijntje van! 

Een communie of lentefeest?  Stuur een xl naamkaart met de naam in 3D! Leuk om op de slaapkamerdeur te hangen, boven de kapstok of op de muur!

Woning gekocht? Verhuisd? Verras de trotse eigenaars met deze leuke kaart en geef hen een leuk aandenken! Staat leuk in elk interieur!

Een leuke quote die zeker nog een tijdje op het prikbord mag blijven hangen of een hippe marble card? Ontdek onze leuke collectie wenskaarten in onze shop!  

Letterslinger op maat! Kies zelf je letters en/of figuren. Leuke quotes voor in het interieur, voor een feestje of als wenskaart bij een geboorte of feestdagen!

Vul dit leuke doosje met snoepjes en/of een lief briefje (of chocolade natuurlijk!) en verras iemand

die je graag ziet met een kleinigheidje, recht uit het hart!

Leuk voor elke gelegenheid!  Stuur een xl naamkaart met de naam in 3D! Leuk om op de slaapkamerdeur te hangen, boven je kapstok of op de muur!

Deze kado labels toveren al een lach op ieders gezicht voor ze het kado geopend hebben! Verkrijgbaar in een set van 10 verschillende quotes.

Zelf gebakken cupcakes, een taart van bij de bakker of een kant en klare cake uit de winkel? Maak er een feest van met deze leuke en originele taarttoppers!

Met deze leuke set heb je voor elke gelegenheid een passend en origineel kaartje in huis! Kies je basiskaart, plak er een leuke sticker(s) bij en verzenden maar!

Een geboorte of een verjaardag?  Stuur een xl naamkaart met de naam in 3D! Leuk om op de slaapkamerdeur te hangen, boven je kapstok of op de muur!

Verzamel de 10 leukste foto's van de 10 eerste jaren van je kind. Gebruik de foto's als decoratie op het verjaardagsfeest en bewaar ze daarna in deze handige box! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now