top of page

Hoi, ik ben Anke,

jouw interieurarchitect en creatieve kracht achter Studio Cacao.

 

Ik ben verzot op het creëren van leefbare en werkbare interieur-inrichtingen, met aandacht voor functie en vorm. Ja, eerst functie, want ik ben er rotsvast van overtuigd dat een interieurindeling of -inrichting moet voldoen aan jouw noden en wensen in het dagdagelijks leven. Zelfs aan de noden en wensen die je zelf misschien nog niet had bedacht. Aangevuld met een sfeervol moodboard, mooie details en hedendaagse materialen creëren we een interieurverhaal op jouw maat!

Door mijn jarenlange ervaring in ontwerp en uitvoering, mijn functioneel inzicht en inlevingsvermogen , gids ik jou vlot door interieurland. Ik vind het heerlijk om mee in jouw wereld te duiken, te luisteren naar jouw verhaal, om creatieve oplossingen te bieden en het maximum uit jouw woning te halen.

Leuk om jou te leren kennen

dus ik stel mezelf ook graag even voor. Ik woon in het bosrijke Eksel (Limburg) en ben, naast een enorme structuur-junkie, een echte levensgenieter! Ik heb graag (minstens) één keer per jaar het zeetje gezien, geniet van goede gesprekken aan de vuurkorf en ga dagelijks actief op zoek naar kleine gelukjes. Verder ben ik heel graag creatief bezig, van potten draaien tot knutselen met de kids en feestjes organiseren. Met ook een handige man
en 2 creatieve dochters in huis, is er altijd wel een DIY-project lopende.

Oh ja, en had ik al verteld dat ik verzot ben op chocolade?

studio cacao by kristel cuyvers photography-51.jpg
bottom of page