Adviesgesprek

In eerste instantie klopte Veerle aan bij Studio Cacao voor een adviesgesprek. Ze waren bezig met het finaliseren van de plannen voor hun nieuwe woonst. Samen hebben we ons over de plannen gebogen en het verhaal bekeken van binnen uit, vanuit het dagdagelijkse gebruik en de gewenste sfeer. Op basis hiervan zijn er nog een aantal aanpassingen doorgevoerd, en konden ze met een gerust hart begin aan hun mooie project!

Badkamer

Het indelen en ontwerpen van de badkamer bleef een moeilijk gegeven. Daarom nam Veerle terug contact op met Studio Cacao en hebben we een ontwerp op maat uitgewerkt. 

De badkamer heeft een opvallende vorm, met een langwerpig gedeelte vooraan en een bredere zone achteraan. Daarnaast is het hellend dak zeer bepalend voor de indeling van de ruimte.

Als je binnenkomt, zie je meteen het mooie badkamermeubel. Dit lange, zwevende meubel heeft een verlengd effect in de ruimte en laat de hoogte extra uitkomen. De grote spiegelkast zorgt voor veel opbergruimte, en loopt onder het hellend dak door in een vlakke spiegel. Een grote spiegel op de badkamer vergroot de ruimte, weerkaatst de lichtinval en oogt luxueus. 

Het bad plaatsen we onder het dakraam. Heerlijk genieten van een rustmoment met zicht op de blauwe wolken! Naast het bad biedt een lange zitbank extra opbergruimte. De douche staat in de hoogste hoek van de ruimte, geen overbodige luxe aangezien de eigenaars zelf ook wat groter zijn. Zo kan de douchekop op de gewenste hoogte gehangen worden.

Resultaat: een sfeervolle, ruimtelijke en functionele badkamer voor het hele gezin!

white-concrete-wall.jpg

"Een heel vlotte en spontane samenwerking: er wordt geluisterd, dynamische interactie, veel praktische tips, no nonsens aanpak. Met als resultaat een functioneel en mooi ontwerp, dat 100% goed aanvoelt"

Veerle