top of page
  • Anke Kerkhofs

Dream. Create. Inspire.

We dromen allemaal van een sfeervolle woning of werkplek.

We creëren graag een mooie en functionele leef- (of werk-) omgeving.

Ik inspireer jullie graag en zet jullie graag op weg naar jullie droominterieur!Wat is de meerwaarde van een interieurarchitect? Is het ongrijpbare luxe, enkel weggelegd voor de happy few? Veel mensen die gaan (ver-) bouwen vragen het zich af.


Interieurstylist vs interieurarchitect.


De interieurstylist en de interieurarchitect, ze worden vaak in één adem genoemd. Maar er is wel degelijk een verschil. Een interieurstylist gaat je ruimte, woning of werkplek aankleden en zo zorgen voor extra sfeer en beleving. Dit doen ze door het kiezen van de juiste kussens, gordijnen en decoratieve elementen. Een interieurarchitect gaat aan de slag met de ruimte zelf, met de ruimtelijke indeling. Hij of zij denkt vanuit de functie van de ruimte en de beschikbare oppervlakte. Hoe wordt de ruimte optimaal benut? Krijgen alle functies de nodige aandacht en zijn ze logisch georganiseerd tov elkaar?


Goede start, goed resultaat


Starten aan een nieuw project doen we met een interactief gesprek. We duiken samen in jouw verhaal. Ik stel je heel wat vragen, over je dromen en verwachtingen, over je dagdagelijks leven en toekomstplannen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het ontwerp. Als interieurarchitect scannen we alle pijnpunten en houden we rekening met de nodige technieken, om zo een gedetailleerd en doordacht plan uit te werken.


Door samen proactief na te denken over je interieurontwerp:

- heb je geen keuzestress als je materialen en kleuren moet kiezen en maak je geen verkeerde (en dus dure) keuzes waar je later spijt van hebt.

- bespaar je niet alleen op je uitgaven, maar kost het je ook veel minder tijd en energie.

- krijg je een concreter en beter zicht op je project.

- creëer je meer comfort en persoonlijkheid in je woning.


Sferen en texturen


Naast het ruimtelijke en functionele verhaal, is de esthetiek natuurlijk ook van belang. Eén keer de basis gelegd, gaan we verder kijken naar kleuren, materialen en texturen. Wie ben jij (en je gezin of omgeving), hoe wil je de ruimte gebruiken en welk gevoel wil hierbij ervaren? We zorgen voor een mooi en sfeervol geheel, wat we je graag tonen met een moodboard en waarbij we graag advies geven over de verschillende materialen. Hierbij geven we zeker ook de nodige aandacht aan aspecten zoals de verlichting, wat zowel zorgt voor veel sfeer als ook het nodige comfort.


Compagnon de route


Joepie! De interieurpuntjes staan op de i en de uitvoering kan van start gaan. Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen en welke partijen je hiervoor dient te contacteren? We helpen je graag op weg en geven ondersteuning tijdens de hele uitvoering. Je staat er niet alleen voor. Wij zijn graag jouw compagnon de route!Heb jij bouw- of verbouwplannen en kan jij een compagnon gebruiken? Neem contact op met Studio Cacao en we kijken wat ik voor jou kan betekenen!Cacao is always a good idea!

Anke x

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page