INTERIEUR

 

Ik vind het heerlijk om mee in de wereld van de mensen te duiken om te kijken hoe zij leven of werken, om op basis daarvan het interieur uit te werken. Dit resulteert in praktische en tijdloze oplossingen, waar men met plezier thuis komt of werkt. Je kan bij mij terecht voor verschillende formules, van een adviesgesprek tot een totaaluitwerking, voor particuliere of professionele aspecten. 

Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op via info@studiocacao.be!


ADVIESGESPREK
Heb je (ver-)bouwplannen en weet je niet goed waar te starten? Heb je reeds architectuurplannen, maar zit je nog met vraagtekens bij je interieurinrichting? Moet je keuzes maken en kan je hierbij een helpende hand gebruiken? Kom met je plannen tot bij mij en samen buigen we ons over jouw interieur. Tijdens dit gesprek komt vanalles aan bod, van algemene indeling van de ruimtes tot verlichting, raambekleding, materialen, meubelwerk en sfeer. Met deze tips kunnen veel mensen zelf gedeeltelijk of geheel aan de slag voor hun droominterieur. 

Wil jij meer weten over ons adviesgesprek? Neem vrijblijvend contact op via info@studiocacao.be en wij bezorgen je graag meer info!


ONTWERP
Met het adviserend gesprek wil ik je als klant ook de mogelijkheid bieden om kennis te maken met Studio Cacao. Als we samen willen verder werken, is het belangrijk dat je je goed voelt bij de samenwerking en dat je je kan vinden in mijn visie. Indien gewenst kan ik jullie project verder uitwerken, bijvoorbeeld een 3D ontwerp van een ruimte of meubilair, uitvoeringsplannen van maatmeubilair, een grondplan met indeling voor de aannemer, hulp bij lichtplan of elektriciteitsplannen enzovoort. 

Inhoud: project op maat
Kostprijs: stuur ons een mailtje om een offerte op maat van jouw project te ontvangen


RETAIL INTERIEUR
Ook retailers kunnen bij Studio Cacao terecht. Samen bekijken we hoe jij werkt, wat jouw verwachtingen zijn en hoe het cliënteel zich in jouw zaak gedraagt. Zo geven we vorm aan een mooi en praktisch interieur, dat werkt voor jou en waar je klanten zich welkom voelen. Heb je nood aan een nieuw logo of een bepaalde huisstijl in je zaak? Ook hier helpen we je graag mee verder, zodat de sfeer en uitstraling van je interieur en de grafische huisstijl hand in hand gaan. De voorbije jaren heb ik ervaring op gedaan in verschillende sectoren, zoals apotheken, dokterspraktijken, dierenartsenpraktijken, kapperszaken, horeca en andere. 

Inhoud: project op maat
Kostprijs: stuur ons een mailtje voor een kennismakingsgesprek, zodat wij een offert op jouw maat kunnen uitwerkenDESIGN IS NOT JUST WHAT IT LOOKS LIKE AND FEELS LIKE
DESIGN IS HOW IT WORKS