INTERIEUR

 

Ik vind het heerlijk om mee in de wereld van de mensen te duiken om te kijken hoe zij leven, om op basis daarvan het interieur uit te werken. Dit resulteert in praktische en tijdloze oplossingen, waar men met plezier thuis komt of werkt. Je kan bij mij terecht voor verschillende formules, van een adviesgesprek tot een totaaluitwerking. 

ADVIESGESPREK

Heb je (ver-)bouwplannen en weet je niet goed waar te starten? Heb je reeds architectuurplannen, maar zit je nog met vraagtekens bij je interieurinrichting? Moet je keuzes maken en kan je hierbij een helpende hand gebruiken? Kom met je plannen tot bij mij en samen buigen we ons over jouw interieur. Tijdens dit gesprek komt vanalles aan bod, van algemene indeling van de ruimtes tot verlichting, raambekleding, materialen, meubelwerk en sfeer. Met deze tips kunnen veel mensen zelf gedeeltelijk of geheel aan de slag voor hun droominterieur. 

Inhoud: gesprek van 2-3 uur @ Studio Cacao (te Eksel)

Kostprijs: € 125,- (excl. btw - kleine onderneming vrijgesteld van btw)

(In het adviesgesprek is geen tekenwerk inbegrepen. Indien er tekenwerk gewenst is, voor ruimte-indeling of voor maatwerk, maken we een offerte op maat.)

ONTWERP

Met het adviserend gesprek wil ik je als klant ook de mogelijkheid bieden om kennis te maken met Studio Cacao. Als we samen willen verder werken, is het belangrijk dat je je goed voelt bij de samenwerking en dat je je kan vinden in mijn visie. Indien gewenst kan ik jullie project verder uitwerken, bijvoorbeeld 3D ontwerp van een ruimte of meubilair, uitvoeringsplannen van maatmeubilair, een grondplan met indeling voor de aannemer, hulp bij lichtplan of elektriciteitsplannen enzovoort. 

Inhoud: project op maat

Kostprijs: stuur ons een mailtje om een offerte op maat van jouw project te ontvangen

DESIGN IS NOT JUST WHAT IT LOOKS LIKE AND FEELS LIKE

DESIGN IS HOW IT WORKS

STUDIO CACAO

Anke Kerkhofs

Wijchmaalsebaan 13

3940 Eksel

E. info@studiocacao.be

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now