IMG_20191004_162251_816.jpg

ANKE KERKHOFS

CHOCOHOLIC

CREATIEVE DUIZENDPOOT

LEVENSGENIETER

IMG_20191004_144742_604.jpg

ABOUT.

Ik ben Anke, 35 jaar, getrouwd met mijn grote liefde en mama van 2 leuke meiden! En ik moet meteen bekennen... chocoholic! :-) Daarnaast ben ik verslaafd aan creatief bezig zijn. Toen ik klein was, lag ik op de mat met stapels kleurboeken en dozen kleurtjes en stiften rondom mij. Nu ligt mijn bureau vol met kadopapier, touw, een laptop, een schaallat, schaar, pompons en zoveel meer.

Het zal ook niet verwonderen dat ik in mijn schooltijd koos voor een creatieve richting, nl. interieurarchitectuur. Ik ben ondertussen meer dan 10 jaar bezig in de interieursector en doe dit nog altijd met evenveel passie en interesse. Al snel zat ik terug op de schoolbanken om grafische vormgeving bij te studeren. Oorspronkelijk was dit vooral om zelf kaartjes te kunnen maken voor vrienden en familie, maar dit breidde zich uit naar logo's, huisstijlen en veel meer. Het is zeer leuk om deze 2 creatieve takken te kunnen combineren, bijvoorbeeld voor de routing van een dokterspraktijk of productaanduidingen in een apotheek. 

Daarnaast ben ik een enorme levensgenieter! Wij vinden het heerlijk om vrienden en familie uit te nodigen voor een feestje of bbq. De tafel leuk aankleden, de menu bedenken en een lekker aperitiefje voorzien. Je hoeft er niet altijd veel tijd of budget in te steken om er een feest van te maken. Een kleine, persoonlijke toets is vaak al voldoende om extra sfeer te geven. Gelukkig mogen we ook af en toe zelf onze voeten onder tafel schuiven, want dat doen we natuurlijk ook graag :) Dan nemen we graag een kadootje mee. Ik hou van de ooh’s en aah’s als mensen een pakje krijgen (want het mag er ook leuk uit zien!) of de inhoud ontdekken. Zo fijn als je mensen blij kan maken!

 

Na hectische jaren van verbouwen, kindjes op de wereld zetten en drukke, veeleisende jobs, heb ik gekozen om het over een andere boeg te gooien. Het geeft mij ook wat meer tijd om terug bezig te zijn met een paar dingen die ik graag doe, zoals grafische vormgeving en het uitzoeken van leuke kado’s. Hieruit is Studio Cacao ontstaan. Het geeft mij enorm veel energie, en hopelijk jullie ook!

Volg me op instagram en facebook om op de hoogte te blijven van onze creatieve activiteiten!

HAVE SOME CREATIVE FUEL
ANKE.