Grafisch ontwerp van Studio Cacao
voor een professionele uitstraling

Als (retail)onderneming wil je professionaliteit, visie en kwaliteit uitstralen. Met een doordacht grafisch ontwerp van al je huisstijlelementen geef je je imago een echte boost en … je concurrenten het nakijken. Een logo dat helemaal bij jouw bedrijfs-missie past, een uitnodiging waar niemand naast kan kijken, unieke gadgets die op veel oh’s an ah’s kunnen rekenen … ? Dankzij Studio Cacao krijgt je zaak een welverdiende plek in de spotlights.

studio cacao by kristel cuyvers photography-64.jpg

Van schets tot uitgewerkt branding-verhaal,
ontdek nu de mogelijkheden!

Grafisch ontwerp

 

Je krijgt nooit meer een tweede kans voor een eerste indruk, zeggen ze. Dat klopt! Daarom gaat Studio Cacao aan de slag met jouw verhaal en missie om een merkidentiteit te creëren die als gegoten zit. We bespreken samen jouw kernwaarden en doel-groep, maar ook je wensen en verwachtingen. Op basis daarvan ontwikkel ik een visuele branding die consequent vertaald wordt in je huisstijlelementen. Van eerste idee-schetsen tot een uitgewerkte branding, samen gaan we op stap doorheen jouw merkbeleving!

studio cacao by kristel cuyvers photography-78.jpg
studio cacao by kristel cuyvers photography-70.jpg

Totaalconcept voor meer beleving

Bij Studio Cacao is 1+1 niet 2, maar 3! Door het interieurontwerp en de grafische vormgeving naadloos in elkaar te laten vloeien, vertel je een krachtiger verhaal en til je de beleving in je zaak naar een hoger niveau. Studio Cacao vertaalt de interieurinrichting in je huisstijl, en vice versa. Op die manier wordt jouw bedrijfsmissie een krachtig(er) concept dat meer klanten aanspreekt én aantrekt.

Uitvoering

We voegen bij Studio Cacao ook meteen de daad bij het design. Zo krijg je niet alleen alle huisstijlelementen digitaal aangeleverd, via onze partners kun je ook meteen je drukwerk laten uitvoeren. En wil je graag bepaalde gadgets of een demoversie laten ontwikkelen? Ook dat kan dankzij ons eigen atelier met 3D-printer en lasercutter.

20211001_092022.jpg

Benieuwd naar onze realisaties? Neem hier een kijkje!

Een heel vlotte en spontane samenwerking: er wordt geluisterd, dynamische interactie, veel praktische tips, no nonsens aanpak. Met als resultaat een functioneel en mooi ontwerp, dat 100% goed aanvoelt. 

- Veerle R. (adviesgesprek en interieurontwerp)