AVISO+_Logo_highres.jpg

Fase 1 : onthaal

De inkomhal is een grote ruimte, die oorspronkelijk weinig functie had. Door het onthaal en een bureau voor de secretaresse onder te brengen in deze ruimte, benutten we de beschikbare ruimte beter en zorgen we voor een fijnere en makkelijkere werking van het onthaal. 

Totaalproject

Aviso+ is jong en gedreven accountancy kantoor. Door de groei van het team is er nood aan extra ruimte, zowel werkplaatsen als vergaderzalen en personeelsruimte. Om de nodige ruimte te kunnen creëren, dienen we het hele pand aan te pakken. Dit doen we in verschillende fases, zodat er ten alle tijde voldoende ruimte over blijft om de werkzaamheden niet te storen.

SC_Aviso+_grondplan_oud
SC_Aviso+_grondplan_oud

press to zoom
SC_Aviso+_grondplan
SC_Aviso+_grondplan

press to zoom
SC_Aviso+_grondplan_oud
SC_Aviso+_grondplan_oud

press to zoom
1/2

Achteraan in de ruimte is het bureel van de secretaresse, met een rechtstreekse toegang naar de collega's in de open space. Een sfeervolle wand van houten latten zorgt voor privacy in het kantoor, zonder het zicht op de inkom te belemmeren. Het houten lattenwerk vormt ook een warme achtergrond voor het onthaal. Het is de eerste indruk die de klanten opdoen en verwijst naar de persoonlijke en warme aanpak van het Aviso+-team. 

Een aantal eye-catchers fleuren deze ruimte op, zoals het opvallende lichtarmatuur boven het onthaal en het 3D logo tegen de muur.

Fase 2 : the Attic

Om meer werkplaatsen te voorzien, gaan we ook de zolder benutten. Door veluxen te plaatsen, is dit een volwaardige en lichte ruimte geworden. Rondom, onder het hellend dak, voorzien we de burelen. Centraal in de ruimte staat de schouw en zijn verschillende technieken voorzien. Deze werken we in in een central blok, welke ook de printer, kitchenette en private booth zal omvatten. Door alles centraal te bundelen, houden we de rest van de ruimte zo ruimtelijk mogelijk.

COMING SOON !